Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
foto:

Organisatie

Naam:
Gezinsbond en bibliotheek Borsbeek

Egel en Ballon

Vlieg
Deze informatie is niet meer actueel!
Egel en Ballon zingen een liedje in de zomerzon. Ze vinden elkaar wel leuk en willen dikke vrienden zijn.Met het komen en gaan van de seizoenen ontdekken ze dat een vriendschap tussen een egel en een ballon niet zo eenvoudig is.Als ze elkaar eens konden knuffelen...

Wanneer

  • 03 januari ’15 (za)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

gratis

Locatie

Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Borsbeek Lindenboomstraat 32150 Borsbeek

Contact

Website
http://borsbeek.bibliotheek.be
E-mail
Borsbeek@bibliotheek.be
Telefoon
03/322 01 76

Info

Een interactieve muzikale voorstelling die georganiseerd wordt door de Gezinsbond en de bibliotheek van Borsbeek.

Egel en Ballon zingen een vrolijke melodie in de zomerzon. Ze vinden elkaar wel leuk en willen dikke vrienden zijn. Wanneer het herfst wordt vult de lucht zich met regenwolken. Egel vindt ballon niet en zingt een droevig lied. Koud en kil, eenzaam en stil , kruipt egel in zijn winterbed. Na een trippelend winterlied zien egel en ballon elkaar terug. En wordt iedereen uitgenodigd op een heus strikjesfeest. Vervuld van blijdschap vliegen ze elkaar in de armen. Maar…pas op! Hoe kunnen egel en ballon elkaar knuffelen zonder dat ballon kapot springt?
Egel en Ballon is een interactieve muzikale voorstelling met gitaar, saxofoon en zang. Naast de twee hoofdpersonages staan de vier seizoenen centraal die we ervaren in klank, beeld en beweging. De kinderen worden uitgenodigd om mee te zingen, te verklanken en uit te beelden. Egel en Ballon gaat over zoeken, vriendschap, eenzaamheid en vreugde. Zowel het verhaal, de muziek als de teksten werden door Île Sagit bedacht.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten