Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Organisatie

Naam:
Velt - Ecologisch Leven en Tuinieren

Velt-ecotuindagen

Deze informatie is niet meer actueel!
Vanuit de gemeente en milieuraad Borsbeek is er twee jaar geleden het initiatief genomen om in Borsbeek een ecologische Samentuin te starten. Ondertussen is de samentuin Vinkeniersweg uitgebouwd tot een grote groententuin met serre waar er een variatie aan groenten worden gekweekt, uiteraard zonder gebruik van pesticiden. De tuinders zullen u graag informeren over de wijze waarop ze dit ...

Wanneer

  • 04 juni ’17 (zo)
    van 10.00 u tot 18.00 u

Prijs

gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Samentuin Vinkeniersweg Vinkeniersweg 92150 Borsbeek

Info

Vanuit de gemeente en milieuraad Borsbeek is er twee jaar geleden het initiatief genomen om in Borsbeek een ecologische Samentuin te starten.
Ondertussen is de samentuin Vinkeniersweg uitgebouwd tot een grote groententuin met serre waar er een variatie aan groenten worden gekweekt, uiteraard zonder gebruik van pesticiden. De tuinders zullen u graag informeren over de wijze waarop ze dit geleerd hebben en hoe ze dit project in de praktijk aanpakken.
De compostmeester van Borsbeek zal regelmatig demonstraties geven en je kan alles te weten komen over hoe, waar en wanneer men in de eigen tuin compost kan maken!
Er staan ook verschillende fruitbomen en bessenstruiken, waar eveneens op een gezonde manier vruchten op worden gewonnen.
De bezoeker zal versteld staan van het kippenhok als schoolvoorbeeld van een zelf opgebouwd kippen-hotel. Eitjes worden er dagelijks geraapt!
Kom dus gerust langst met gans de familie – er is hier veel te beleven en informatie in te winnen.
Meer info: info.grootmortsel@velt.be en www.velt.nu

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten