Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Brein in balans, lezing door Dr. Bert Lefevre

Deze informatie is niet meer actueel!
Ben je depressief? Voel je je futloos en vermoeid? Kan je je moeilijk concentreren? Ben je angstig, ongerust? Of ben je gestresseerd? Heb je mist in je hoofd, of moeite om je woorden te vinden? Lukt het slapen niet? Heb je last van je darmen of van allergie? Lijd je aan een chronische ziekte? De Functionele Geneeskunde bekijkt klachten en ziekten vanuit een heel andere invalshoek dan de ...

Wanneer

  • 09 oktober ’19 (wo)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

15,00 euro (Basistarief: 15,00 €)

Locatie

The Great White Whale Jozef Reusenslei 1822150 Borsbeek

Info

Ben je depressief? Voel je je futloos en vermoeid? Kan je je moeilijk concentreren? Ben je angstig, ongerust? Of ben je gestresseerd? Heb je mist in je hoofd, of moeite om je woorden te vinden? Lukt het slapen niet? Heb je last van je darmen of van allergie? Lijd je aan een chronische ziekte?
De Functionele Geneeskunde bekijkt klachten en ziekten vanuit een heel andere invalshoek dan de klassieke geneeskunde. Ze stelt de mens centraal en niet de ziekte en pakt dus het totaalplaatje aan bij de basis, de oorzaken, niet de symptomen. Ze werkt ook preventief, want naast de genetica spelen andere factoren zoals voeding, milieuvervuiling, levenswijze, beweging, mentale gezondheid een véél grotere rol. De Functionele Geneeskunde beoogt genetische risico's te verkleinen en chronische ziekten op natuurlijke wijze te overwinnen dankzij de kracht van het eigen lichaam, het zelfgenezend vermogen.

Veel breinziekten zoals depressie, angst- en geheugenstoornissen, maar ook ADHD, autisme, alzheimer en dementie hebben gemeenschappelijke oorzaken. Dr. Lefevre licht deze oorzaken toe samen met de sleutels om het evenwicht te herstellen en het functioneren van je brein, je gemoedstoestand en je energiepeil te optimaliseren. Deze lezing is een niet te missen eye opener!
Dr. Lefevre is arts, SmartDNA practitioner en verdiept zich sinds geruime tijd in de Functionele Geneeskunde en neurologie. www.praktijkhuis.be en www.functionalmedicine.praktijkhuis.be
Deelname: 15€ ter plaatste te betalen, maar inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt! Graag inschrijven vóór 5 oktober aub via http://puravida.praktijkhuis.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten