Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

Andere kijk op kanker, lezing door Erik Tanghe (quantum observer)

Deze informatie is niet meer actueel!
Kanker is de 'ziekte' van deze eeuw. In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker. In Engeland zou van alle mensen geboren na 1960 de helft ooit kanker krijgen!! Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte, en zeker kanker, niet wordt teruggedrongen maar steeds meer voorkomt? Is kanker eigenlijk wel een ziekte? Moeten we niet onderzoeken wat de echte ...

Wanneer

  • 18 september ’19 (wo)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Locatie

The Great White Whale Jozef Reusenslei 1822150 Borsbeek

Info

Kanker is de 'ziekte' van deze eeuw. In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker. In Engeland zou van alle mensen geboren na 1960 de helft ooit kanker krijgen!!
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte, en zeker kanker, niet wordt teruggedrongen maar steeds meer voorkomt? Is kanker eigenlijk wel een ziekte? Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is? De oplossing is veel eenvoudiger dan allerlei miljarden onderzoeken ons doen geloven. Als we ophouden om kanker als een ziekte te beschouwen en ons realiseren waarom ons lichaam het toelaat dat cellen muteren tot een kankercel, dan ligt de oplossing voor de hand.

Erik Tanghe ontdekte 15 jaar geleden dat hij in staat was het energieveld (aura) van mensen te zien. Dat maakte hem veel duidelijk over het ontstaan en het verloop van ziekte. Het vertelde hem wat de echte oorzaak van ziekte is en hoe bij het negeren en onderdrukken van bepaalde symptomen het lichaam niet anders kan dan kanker te ontwikkelen. Deze lezing geeft een heel andere kijk op het fenomeen kanker en maakt ons duidelijk dat het niet iets is wat ons zomaar overkomt.
Deelname: 18€ inclusief drank en knabbels tijdens de pauze, ter plaatse te betalen. Inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt! Graag inschrijven vóór 15 september aub via http://puravida.praktijkhuis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten