Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

Opleiding Thai Yoga Massage

Deze informatie is niet meer actueel!
Tijdens deze 5 dagen leer je een opeenvolging van een reeks technieken Traditionele Thaise Massage op professioneel niveau. Dit is een oude Oosterse helende techniek die als middel werd gebruikt om blokkades op te heffen. Via diepe strekkingen geïnspireerd door yoga en druk op Sen lijnen komt er terug stroming in het lichaam. Het is een unieke manier om je terug vitaal en vrij te voelen.

Wanneer

  • 11 november ’15 (wo)
    -
    15 november ’15 (zo)

Prijs

400,00 euro (Vroegboekkorting 400€ voor 1 oktober, daarna 490€)

Locatie

The great white whale center Jozef Reusenslei 1822150 Borsbeek

Info

Thai Yoga Massage brengt een toestand van diepe meditatie waarbij strekkingen toegepast worden geïnspireerd door Asanas yoga. Ook wordt er gewerkt met ritmische bewegingen en druk op sen lijnen in het lichaam. Genezing vindt plaats in een staat van mindfulness, mededogen en gedeeld geluk. Spanningen worden vrijgegeven en de vrije stroom van energie hervat. De vele voordelen zijn verbeterde lichaamshouding, soepele gewrichten, betere bloedsomloop, ontgifting, tot rust brengen van de interne organen, een gevoel van vrijheid en innerlijke rust . Thierry Bienfaisant, oprichter van The School of Thai Yoga Massage – THERAPY THAI MASSAGE – en is een erkend internationale leraar. Thierry biedt opleidingen en retraites voor alle niveaus van therapeutische beoefenaars in België en buitenland.
De afgelopen 15 jaar reisde Thierry door Thailand, Australië en Europa voor diverse studies. Hij heeft een achtergrond in shiatsu en oosterse geneeswijzen. Onder zijn leraars behoren Pichest Boonthumee, meester Traditionele Thai Massage, Krishnataki, David Lutt co-oprichter van OsteoThai en Eyal Lederman van oscillatory and harmonic osteopathy.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten