Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Organisatie

Naam:
Lokaal dienstencentrum Zilverenhoek Borsbeek

Kettlebell training

Deze informatie is niet meer actueel!
Kettlebell training is een geweldige manier om je spieren te versterken, conditie op te bouwen, flexibiliteit te vergroten, vet te verbranden en af te vallen. Een perfecte combinatie van krachttraining en cardio. Je bepaalt zelf met welk gewicht je aan de slag gaat. De kettlebell is een goedkope, compacte alles in een fitness oplossing.

Wanneer

  • 06 december ’17 (wo)
    -
    19 december ’18 (wo)

Locatie

Lokaal dienstencentrum Zilverenhoek Doolweg 62150 Borsbeek

Info

De kettlebell wordt steeds populairder. Dit is niet voor niets. Kettlebell training is een geweldige manier om je spieren te versterken, conditie op te bouwen, flexibiliteit te vergroten, vet te verbranden en af te vallen. Als je voor het eerst een kettlebell ziet zou je niet zeggen dat je met dit simpele gewicht je hele lichaam kunt trainen. De kracht zit hem echter in de eenvoud. De unieke vorm van de kettlebell en de vele verschillende oefeningen die je er mee kan doen bieden een perfecte combinatie van krachttraining en cardio. Met een efficiënte kettlebell training kun je resultaten behalen waar je normaal een heel arsenaal aan fitnesstoestellen voor nodig zou hebben. Kettlebell training is geschikt voor alle leeftijden. De oefeningen zijn leuk en veelzijdig en je kunt met een training van 20 minuten tot een half uur al heel veel bereiken. Je bepaalt zelf met welk gewicht je aan de slag gaat. Kettlebell oefeningen kunnen een geweldige aanvulling zijn op iedere sport of fitness programma. Omdat je er je hele lichaam mee traint kun je echter ook met uitsluitend kettlebell oefeningen een strak en gezond lichaam ontwikkelen. Je sterkt je rugspieren aan wat een gezonde houding ten goede komt. De kettlebell is een goedkope, compacte alles in een fitness oplossing. Hij biedt je de mogelijkheid te trainen zonder allerlei dure apparaten in huis te halen. De oefeningen zijn vrij makkelijk te leren en je kan binnen zeer korte tijd het maximum uit je training halen.
Je lichaam wordt steeds opnieuw in balans gebracht, dit maakt de oefeningen ook ontspannend. Elke les starten we met een opwarming en ronden we af met een cooldown. Dit zorgt ervoor dat er geen kwetsuren voorkomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten