Naar inhoud
foto:spraakmaker nederlands

Organisatie

Naam:
Spraakmaker

Spraakmaker Nederlands 1 – gecombineerd met navorming hoogbegaafdheid leerlingen secundair onderwijs – 1ste graad

Deze informatie is niet meer actueel!
Spraakmaker Nederlands 1 is een project Nederlands, uitgewerkt met als doelgroep (hoog)begaafde talige leerlingen, eerste graad secundair onderwijs die op zoek zijn naar extra uitdaging. Omdat er nog geen differentiatiemateriaal voor deze doelgroep is, en zeker nu in het M-decreet inclusief onderwijs de eerste optie is, willen we de vraag naar dit soort materiaal beantwoorden. Op die manier ...

Wanneer

  • 29 mei ’17 (ma)
    van 17.00 u tot 18.30 u

Prijs

gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Bibliotheek Borsbeek Lindeboomstraat 32150 Borsbeek

Info

Spraakmaker Nederlands 1 is een project Nederlands, uitgewerkt met als doelgroep (hoog)begaafde talige leerlingen, eerste graad secundair onderwijs die op zoek zijn naar extra uitdaging. Omdat er nog geen differentiatiemateriaal voor deze doelgroep is, en zeker nu in het M-decreet inclusief onderwijs de eerste optie is, willen we de vraag naar dit soort materiaal beantwoorden.
Op die manier kan de leerkracht het vereiste zorgcontinuüm mee helpen realiseren, en is er voor de bedoelde leerlingen uitdagende, leerplangebonden uitbreidings- & verdiepingsleerstof, afgewisseld met creatieve opdrachten, genietend lezen, test jezelf … studietips.
Remediëring helpt, daarover is iedereen het eens, ook remediëring voor de talige leerling is meer dan nodig. We stellen het eerste boek graag in de bibliotheek van Borsbeek voor, op maandag 29 mei 2017 om 17u00 gecombineerd met de kenmerken van hoogbegaafdheid.
Doelgroep: alle geïnteresseerden, leerkrachten Nederlands, toekomstige leerkrachten Nederlands, directies, leerlingenbegeleiders, ouders, (hoog)begaafde leerlingen …
Met navormingsattest.
De auteurs: Annie De Pauw, Patrick Maroye

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten