Naar inhoud

Deel in Spirituele Liefde met Yoginâm Abbahjí

Deze informatie is niet meer actueel!
Yoginâm Abbahjí, internationaal Spiritueel Meester, Mysticus en healer levert op een unieke manier zijn bijdrage aan een wereld gebaseerd op tolerantie, respect voor al wat leeft en dienstbaarheid aan elkaar. Mysticus Abbahjí woont in Spanje en verblijft enkele keren per jaar in Asharum Amonines in België. Op vrijdag 25 augustus is hij voor het eerst te gast in Antwerpen. Een ontmoeting met ...

Wanneer

  • 25 augustus ’17 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

17,00 euro (Basistarief: 17,00 €; OCMW cliënten en studenten: 10,00 €)

Locatie

The Great White Whale Jozef Reusenslei 1822150 Borsbeek

Contact

Website
http://abbahji.org/antwerpen
E-mail
info@abbahji.org
Telefoon
0032 86367702

Info

Yoginâm Abbahjí, internationaal Spiritueel Meester, Mysticus en healer levert op een unieke manier zijn bijdrage aan een wereld gebaseerd op tolerantie, respect voor al wat leeft en dienstbaarheid aan elkaar.

Mysticus Abbahjí woont in Spanje en verblijft enkele keren per jaar in Asharum Amonines in België. Op vrijdag 25 augustus is hij voor het eerst te gast in Antwerpen. Een ontmoeting met Abbahji is een groot geschenk. Zijn tastbaar helende aanwezigheid, magisch harpspel en persoonlijke Zegen van het Natuurlijk Zijn, stellen aanwezigen in staat te delen in Spirituele Liefde.

U bent van harte uitgenodigd, ongeacht uw geloof of seculiere oriëntatie, om in openheid deze onvergetelijke avond bij te wonen. De Delftse Stadsfilosoof opent met een inleiding “Verwondering &Wedergeboorte”. Hubertus Bahorie vertelt uit eigen ervaring over het werk van Yoginâm Abbahjí.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten