Naar inhoud

Organisatie

Naam:
Natuurpunt Schijnbeemden

Verwante activiteiten

Infoavond - Begrazing Fort van Borsbeek

Deze informatie is niet meer actueel!
De Borsbeekse kern van Natuurpunt Schijnbeemden heeft er voor gezorgd dat er in de lente een aantal grote grazers naar het natuurreservaat op het zuidelijke deel van Fort 3 komen. We hopen dat deze dieren mee zullen zorgen voor een grotere biodiversiteit in het natuurreservaat. De invasie van 'Japanse Duizendknoop' zullen zij zeker met smaak veroberen. Het staat nog niet vast of het Galloways ...

Wanneer

  • 16 maart ’18 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Locatie

Cultuurhuis Borsbeek Jozef Reussenslei 112150 Borsbeek

Info

De Borsbeekse kern van Natuurpunt Schijnbeemden heeft er voor gezorgd dat er in de lente een aantal grote grazers naar het natuurreservaat op het zuidelijke deel van Fort 3 komen. We hopen dat deze dieren mee zullen zorgen voor een grotere biodiversiteit in het natuurreservaat. De invasie van 'Japanse Duizendknoop' zullen zij zeker met smaak veroberen.

Het staat nog niet vast of het Galloways of Schotse Hooglanders worden maar wij geven graag een extra woordje uitleg over deze dieren op onze infoavond.
André Van Langenhove, die jarenlange ervaring heeft met Galloway's in de Hobokense Polder, komt naar Borsbeek om ons een woordje uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden.

Natuurpunt kern Borsbeek zoekt mensen die het team kunnen versterken om een extra oogje in het zeil te houden op de dieren. Daarom nodigen we alle inwoners van Borsbeek uit om wat nader kennis te maken met hun nieuwe burgers.

Wanneer: vrijdag 16 maart 2018
Waar: het Cultuurhuis Borsbeek, de oude pastorie tegenover de kerk
Aanvang: 20.00 u

Alle activiteiten