Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Jij zet de spullen klaar, De Kringwinkel haalt ze gratis op 

dinsdag 13 juli 2021
Kringwinkel
Meer plek in de woonkamer, in je kleerkast, op zolder of in het tuinhuis, dat doet deugd. Heb je veel spullen die weg mogen of iets groots te geef? Laat het ophalen door De Kringwinkel! 

Het kost je niets én weggeven werkt.  
Hoezo weggeven werkt? Jij bent van je spullen af én je maakt er iemand anders blij mee. Maar het is meer dan dat. Met een kleine moeite zorg je voor minder afval en meer lokaal hergebruik. Samen met De Kringwinkel zorg je er zo ook voor dat honderden mensen een fijne en nuttige job kunnen doen. Je zorgt dus mee voor mens & milieu! 

Je kan je spullen zelf bij De Kringwinkel binnen brengen, maar je kan ze ook simpelweg laten ophalen.  

Hoe werkt dat dan? 

  • Maak een afspraak voor een ophaling via info@dekringwinkelantwerpen.be?of bel het algemene nummer van De Kringwinkel Antwerpen?03 217 25 10 en geef duidelijk door wat je wil laten ophalen 
  • Zet alle goederen op het afgesproken tijdstip klaar op het gelijkvloers. In dozen of stevige zakken.
  • Zorg dat grote stukken zoals een kleerkast of bed al gedemonteerd zijn.??

Wat mag mee? 

  • Bijna alles is welkom bij De Kringwinkel, zolang het nog herbruikbaar is. Kan je antwoorden op deze vraag: zou ik dit zelf nog durven doorgeven aan iemand die ik persoonlijk ken??
  • Uitzondering één: krakkemikkige fietsen. De Kringwinkel heeft een fietsatelier waar herstellers opgeleid worden of al volleerd aan de slag zijn om fietsen te herstellen.?
  • Uitzondering twee: textiel neemt De Kringwinkel ook altijd aan. Wat niet meer bruikbaar is, wordt verwerkt en opnieuw als grondstof gebruikt.??
  • Uitzondering drie: kapotte elektro. Die gaat naar het speciale herstelatelier, of naar Recupel voor milieuvriendelijke recyclage.

Meer info via www.dekringwinkelantwerpen.be

Datum van het bericht: dinsdag 13 juli 2021
Nieuwsoverzicht