Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Laat de natuur winnen!

vrijdag 22 april 2022
Doe mee aan de groepsaankoop groendaken en maak van je dak een groene oase. Wil je een origineel streepje groen aan je huis toevoegen? Leg dan een groendak aan. Zo’n dak vol planten geeft je direct een groen gevoel!

Dankzij de groepsaankoop groendaken georganiseerd door jouw gemeente en het EnergieK huis kan je nu voordelig een groendak laten plaatsen met verschillende soorten vetplanten.

WAT HOUDT DE ACTIE IN?

Het Energiek huis deed het voorbereidende werk en ging op zoek naar betrouwbare lokale partners. Het enige wat je nog moet doen, is je onderaan vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop.

Na je inschrijving komt een vakman je dak inspecteren. Enkel wanneer er duidelijkheid is over de geschiktheid van je dak maakt de vakman een offerte op. Op basis van deze prijsopgave beslis jij om de werken te laten uitvoeren. 

KAN EEN GROENDAK OOK BIJ MIJ?

Een sedumdak bestaat uit een dun laagje aarde of substraat waarop verschillende soorten vetplanten groeien. Het is dun, licht en onderhoudsvriendelijk. De meeste daken kunnen dit type groendak dragen. Bij het opmaken van de offerte bekijkt de vakman samen met jou of je dakconstructie sterk genoeg is. Ook op een schuin dak of een dak met zonnepanelen kan je een sedumdak aanleggen.

Wil je meer weten?
Meld je via www.igean.be/groendak voor een vrijblijvende offerte bij één van onze geselecteerde aannemers. 

Datum van het bericht: vrijdag 22 april 2022
Nieuwsoverzicht