Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte?

vrijdag 29 april 2022
belastingen
Op 7 juni komen er specialisten van de Federale Overheidsdienst Financiën naar het gemeentehuis van Borsbeek om onze inwoners te helpen bij het invullen van hun persoonlijke belastingaangifte. Heb je hulp nodig? Maak dan snel een afspraak via het reservatieplatform van de gemeente.

Let op!

  • Zonder afspraak kan je niet verder geholpen worden op deze gemeentelijke zitdag van 7 juni 2022.
  • Per aangifte die je wil laten invullen, moet je een afspraak vragen. Wens je dus niet alleen voor jezelf maar bijvoorbeeld ook voor jouw dochter hulp bij de aangifte, dan moet je twee afspraken maken.
  • Het aantal afspraken is beperkt. Er zullen dus geïnteresseerden uit de boot vallen. Kan je onverwacht niet komen opdagen, laat het ons dan even weten. Er is allicht iemand anders die graag je afspraak overneemt.

Wat breng je mee naar je afspraak? 

  • Je eID (identiteitskaart)
  • Je eID-pincode
  • Indien je een aangifte van iemand anders meebrengt, dan heb je een volmacht nodig van die persoon maar ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart.
  • Je hoeft niet in het bezit te zijn van je “bruine enveloppe” of belastingaangifteformulier.
  • De juiste documentatie (fiscale attesten en betalingsbewijzen) voor kinderopvang, giften aan erkende doelen, dienstencheques …

Hoe kan je je eventueel voorbereiden?

Raadpleeg je online aangifte via Tax-on-web door je aan te melden met de digitale sleutel van je keuze (eID-kaartlezer of via itsme). Je zal zien dat je belastingaangifte reeds grotendeels of zelfs volledig is ingevuld. Kijk deze na en kom met eventuele aanvullingen of vragen naar de
zitdag. 

Je afspraak reserveren kan hier.

Datum van het bericht: vrijdag 29 april 2022
Nieuwsoverzicht