Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Word vrijwilliger!

dinsdag 20 september 2022
Als gemeentebestuur zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers voor onze gemeentelijke initiatieven.

Tirolerhofmedewerker

Je staat in voor een goede werking van de bar in het Tirolerhof, een ontmoetingscentrum voor iedereen. Je zorgt dat iedereen zich welkom voelt voor een babbel en voorziet bezoekers van een lekker drankje tijdens de openingsuren.

Stel je kandidaat via vrijwilligerswerk@borsbeek.be

Twinkeltje

Samen met een team vrijwilligers zorg je voor voedselbedeling aan kansarmen. Je hebt een open geest en wilt concreet aan armoedebestrijding doen. Je staat klaar voor iedereen die hulp nodig heeft ongeacht de culturele of sociale verschillen. Maar ook vrijwilligers die letterlijk de handen uit de mouwen willen steken tijdens het lossen van de voeding zijn zeker welkom.

Stel je kandidaat via vrijwilligerswerk@borsbeek.be

Gemachtigde opzichter

Ga aan de slag als gemachtigd opzichter en regel het verkeer aan de Borsbeekse scholen. Je zorgt ervoor dat alle kinderen veilig op school geraken. Je krijgt hiervoor een gepaste opleiding en flashy fluohesje. Je hoeft dit niet elke dag te doen, je kan je ook opgeven om dit één keer per week of om de twee weken ‘s morgens een uurtje te doen.

Stel je kandidaat via vrijwilligerswerk@borsbeek.be

Naast onze eigen initiatieven zijn er uiteraard nog andere organisaties die ook werkzaam zijn in onze gemeente die steeds nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken. Hieronder lichten we enkele van de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk toe.

Decormedewerkers Toneelvereniging

Toneel Sint-Jan Berchmans – Borsbeek is naarstig op zoek naar helpende handen voor het decor. Medewerkers, vrijwilligers, handige Harry’s of Sonia’s of hoe je hen maar noemt. Binnen TSJB is er een goede mix van jong en oud, wat wil zeggen dat we binnen onze decorploeg over veel ervaring beschikken. Belangrijk is dat we deze ervaring stilaan kunnen doorgeven. Heb je interesse, mail dan naar tonsjb@gmail.com

Vrijwillige beantwoorder Awel

Awel, de luisterlijn voor kinderen en jongeren, zoekt vrijwillige beantwoorders. Onzeker of het wel bij je past? Awel, ‘t is een match! Of je nu een echte huismus bent, een lange slaper, gekke unicorn, klusser of professor. Awel, dat is luisteren naar kinderen en jongeren van thuis uit, wanneer jij wil. Diploma maakt niks uit, luisteren wel. Word beantwoorder. Surf naar www.awel.be voor alle info.

Datum van het bericht: dinsdag 20 september 2022
Nieuwsoverzicht