Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

PERSBERICHT - nieuwe website voor fusienieuws in Borsbeek

vrijdag 10 februari 2023
de nieuwe website vind je op borsbeekfusie.be
Gemeente Borsbeek lanceert vandaag de website Borsbeekfusie.be - een nieuw centraal punt met nieuws over de mogelijke fusie met Stad Antwerpen.

Met deze nieuwe website maken we werk van een transparante en duidelijke communicatie. Hierdoor zullen alle Borsbekenaren zich de komende weken - beetje bij beetje - een beter beeld kunnen vormen van wat een fusie met Antwerpen zou kunnen betekenen. Vóór de zomervakantie zullen we zicht hebben op het totaalplaatje, dan zullen we zien of en hoe de Borsbekenaren en de gemeente beter worden van de fusie.”, aldus Dis Van Berckelaer, burgemeester van Borsbeek.

De website borsbeekfusie.be wordt een centrale plaats voor nieuws rond de fusie. In de komende weken komen er ook antwoorden op veelgestelde vragen, we laten Borsbekenaren aan het woord en je zal er ook kunnen inschrijven op klankbordgroepen over verschillende thema’s.

Ook op vlak van participatie schakelen we een versnelling hoger. Volgende dinsdag gaan we in gesprek met alle medewerkers van de gemeente. Daarna volgt een soortgelijke oefening voor de adviesraden.”, Burgemeester Dis Van Berckelaer.

Wie geen enkel nieuwtje wil missen over de fusie, kan zich alvast inschrijven op een online nieuwsbrief. Zo komen alle berichten en aankondigingen van participatiemomenten rechtstreeks in de mailbox van de Borsbekenaar terecht.

Meer info

www.borsbeekfusie.be

Datum van het bericht: vrijdag 10 februari 2023
Nieuwsoverzicht