Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

‘Mijn Burgerprofiel’: al je overheidszaken op één platform

maandag 13 februari 2023
Veel persoonsgegevens zijn verspreid over verschillende overheidsdiensten. Het online platform ‘Mijn Burgerprofiel’ bundelt deze nu samen in één handige profielpagina, die je ook bovenaan in de banner op de gemeentelijke website kan terugvinden.

Zo heb je al je gegevens en documenten van de Vlaamse, federale en gemeentelijke overheid bij de hand als je die nodig hebt. Handig, zeker in deze digitale tijden.

Hoe werkt het?
Op de website borsbeek.be vind je bovenaan in de banner ‘Mijn Burgerprofiel’. Klik hierop en meld je veilig aan met je eID, via de itsme®-app, de mobiele app van de overheid of via sms. Je krijgt dan toegang tot al je overheidszaken en kan er verschillende transacties verrichten zonder opnieuw in te loggen. Zo kan je bijvoorbeeld in één keer een attest uit je bevolkingsregister opvragen en ineens een aanvraag indienen voor een vergunning. Download gratis je documenten en attesten Via ‘Mijn Burgerprofiel’ kan je 80 % van je officiële akten en attesten rechtsgeldig en gratis onmiddellijk downloaden. Denk maar aan een uittreksel van een akte, attest gezinssamenstelling, attest van woonst, fiscaal attest dienstencheques, etc. Dit is niet alleen handig en sneller voor jou maar ook goed voor het milieu!

Controleer de status van je dossier
Heb je een aanvraag ingediend voor een studietoelage, jobbonus, ouderschapsverlof of een renovatiepremie? Dan zie je meteen hoe het ermee staat: ‘ingediend’, ‘in behandeling’ of ‘goedgekeurd’. Als er iets ontbreekt, je actie moet ondernemen of als de status van je dossier
verandert, krijg je een melding.

Meer info
Gratis nummer 1700 | www.mijnburgerprofiel.be

Datum van het bericht: maandag 13 februari 2023
Nieuwsoverzicht