Naar inhoud

Wegenwerken Lucien Hendricklei en de Jozef Reusenslei

donderdag 20 april 2017
wegenwerken
De Watermaatschappij Pidpa dient in de week van maandag 24 april tot en met vrijdag 28 april dringende onderhoudswerken uit te voeren aan enkele putdeksels en de aansluiting van het nieuwe schoolgebouw op het rioleringsnetwerk.

Door deze werkzaamheden zijn we genoodzaakt om de Lucien Hendricklei en de Jozef Reusenslei vanaf de hoek Maskara tot aan de watertoren af te sluiten voor alle autoverkeer. Voetgangers en fietsers hebben tijdens de periode van de werken natuurlijk wel doorgang.

Er is een omleiding voorzien in de richting Boechout via Akkerdonckstraat en Schanslaan en omgekeerd. We verwachten dat deze werkzaamheden verkeershinder met zich gaan meebrengen. Vandaar dat op diverse invalswegen Provinciesteenweg en de de Robianostraat aangegeven zal worden dat het centrum van Borsbeek onderbroken is. Zo hopen we de verkeershinder enigszins te beperken.

Bij vragen of problemen kan u steeds de dienst grondgebiedszaken van onze gemeente contacteren. Dit kan telefonisch op het nummer 03 320 94 01 of per mail grondgebiedzaken@borsbeek.be. De aannemer ter plaatse REGA Infra N.V. kan u contacteren telefonisch op het nummer 03 312 08 90 of per mail elke.degreef@rega-infra.be.  Ook de politie Minos, Wijk Borsbeek blijft ter beschikking voor vragen. We volgen de situatie dagelijks mee op de voet.

 

Datum van het bericht: donderdag 20 april 2017
Nieuwsoverzicht