Naar inhoud

Groepsaankoop dakisolatie

vrijdag 15 september 2017
Gemeente Borsbeek organiseert een groepsaankoop dakisolatie

Heeft je dak ook nood aan een (extra) isolatielaag? Wist je dat er tot 30% van de warmte gewoon ‘verdwijnt’ via een slecht of niet-geïsoleerd dak. Hoog tijd dus om deze energievreter grondig aan te pakken!

Een goede dakisolatie is onontbeerlijk om het energieverbruik laag te houden en dus te besparen op je energiefactuur. Dakisolatie betekent immers energie en kosten besparen, een verhoogd wooncomfort en groener wonen en leven. Bovendien is er minder uitstoot van CO2 en minder vervuiling. Dakisolatie is prioriteit nummer één als je wil besparen op je energiefactuur.

Toch hebben veel huizen in onze gemeente een slecht of niet-geïsoleerd dak. Daarom wil onze gemeente haar inwoners stimuleren om hun dak beter te isoleren via een groepsaankoop in samenwerking met IGEAN.
Met een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dakisolatie laten plaatsen.

Verhoogde premies voor huurwoningen

Verhuur je een woning of appartement waarvan het dak niet geïsoleerd is? Dan loop je kans dat je opbrengsteigendom vanaf 2020 ongeschikt is voor de huurmarkt. Je wacht daarom best niet met isoleren. Nu kan je nog maximaal beroep doen op een extra hoge premies voor dakisolatie en de IGEAN energielening.
Ontdek hier of je in aanmerking komt voor de extra hoge premies.

Door deel te nemen aan een groepsaankoop bespaar je niet alleen vele uren opzoekingswerk, maar koop je dakisolatie aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding bij een lokale handelaar.

Voor de organisatie van deze groepsaankoop wordt beroep gedaan op IGEAN.

Heb je interesse om deel te nemen aan de groepsaankoop? Schrijf je dan in op de website van IGEAN (www.igean.be). Inschrijven is volledig vrijblijvend. We houden je op de hoogte van het verloop van de groepsaankoop en nodigen je uit voor een infomoment.

Datum van het bericht: vrijdag 15 september 2017
Nieuwsoverzicht