Naar inhoud

Groepsaankoop elektrische fietsen i.s.m. IGEAN

vrijdag 15 september 2017
Fietsen is niet langer beperkt tot ontspannende tochtjes tijdens het weekend, maar kan ook dienen voor het dagelijks woon-werkverkeer.

De elektrische fiets groeide de laatste jaren uit tot een hip, milieuvriendelijk en tijdbesparend transportmiddel. Nu is hij een realistisch alternatief voor de wagen. 

Een betrouwbare elektrische fiets of bakfiets neemt echter een flinke hap uit je budget. Daarom organiseert onze gemeente binnenkort een groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen. Iedereen die woont of werkt in onze gemeente kan daaraan deelnemen. Voor de organisatie van deze groepsaankoop wordt beroep gedaan op IGEAN. 

Op de website van IGEAN (www.igean.be) kan je je vrijblijvend inschrijven. Vervolgens zal IGEAN je op de hoogte houden van het verdere verloop van deze groepsaankoop.

Er worden tijdens de maanden november en december ook een aantal testmomenten voorzien zodat je kan uitproberen of elektrisch fietsen ook bij jou past.

De eigenlijke aankoop wordt voorzien in het voorjaar van 2018.

 

 

In het infoblad van november komen we hierop terug en wordt ook de groepsaankoop van dakisolatie in samenwerking met IGEAN voorgesteld.

Datum van het bericht: vrijdag 15 september 2017
Nieuwsoverzicht