Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

Zin in een nieuwe uitdaging?

woensdag 26 september 2018
vacatures
Wij zijn op zoek naar verschillende profielen om bij het lokaal bestuur Borsbeek aan de slag te gaan. Heb je interesse in de vacature als werkman/vrouw, medewerker burgerzaken of sociaal assistent bekijk dan zeker even onze vacatures.

 

 

Maatschappelijk assistent sociale dienst

 
Je werkt op de sociale dienst van het OCMW en helpt cliënten om problemen en noodsituaties op te heffen en/of te verbeteren (intake, hulpverleningsplan, psycho-sociale begeleiding,...). Onder leiding van het diensthoofd rapporteer je aan de raad voor maatschappelijk welzijn en het bijzonder comité.

Meer info over vacature maatschappelijk assistent

 

Vacature halftijdse medewerker Burgerzaken, frontwerking & onthaal

Wij zoeken een halftijdse medewerker (vervangingscontract onbepaalde duur) voor de dienst burgerzaken.  Enerzijds zal deze medewerker de administratie en het loket verzorgen in verband met het onthaal van inwoners (en “snelle” producten) en de materie Burgerzaken (Bevolking / Burgerlijke stand / Vreemdelingen). Anderzijds zorgt deze medewerker voor een klantvriendelijk onthaal aan de onthaalbalie (persoonlijk en telefonisch) met de administratie die daarmee gepaard gaat.

Meer info over vacature medewerker burgerzaken, frontwerking en onthaal

 

Geschoold werkman/vrouw

Als geschoold werkman/-vrouw sta je mee in voor de aanleg en het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium. Er wordt specifiek gezocht naar één kandidaat voor het groen, één voor gebouwen en één medewerker voor de begraafplaats. Je werkt in teamverband en werkt onder leiding van een ploegbaas.Als geschoold werkman/-vrouw sta je mee in voor de aanleg en het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium. Er wordt specifiek gezocht naar één kandidaat voor het groen/begraafplaats. Je werkt in teamverband en werkt onder leiding van een ploegbaas.

Meer info over vacature werkman/vrouw

 

Datum van het bericht: woensdag 26 september 2018
Nieuwsoverzicht