Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

UiT in Borsbeek in nieuw kleedje

woensdag 05 december 2018
cover uit in Borsbeek
De activiteitenkalender ‘UiT in Borsbeek’ zal vanaf volgend jaar apart verschijnen in A5-formaat. De kalender krijgt niet alleen een frissere opmaak, maar is ook handiger in het gebruik. Je kan hem zelfs makkelijk ophangen.

Alle inwoners van Borsbeek krijgen ‘UiT in Borsbeek’ maandelijks in de brievenbus, met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus waarin er een speciale
zomereditie komt. De kalender staat telkens vol interessante uittips en achterin vind je een complete agenda van de betreffende maand.

Wil je graag je eigen activiteit in ‘UiT in Borsbeek’ zien verschijnen? Dat kan! Surf naar www.uitdatabank.be en voeg er, zoals gebruikelijk, je activiteit in. Dat gaat snel en eenvoudig en is volledig gratis. Je geregistreerde activiteit verschijnt dan online op www.uitinvlaanderen.be en wordt automatisch ook in de ‘UiT in Borsbeek’ gepubliceerd indien ze voldoet aan volgende criteria:
• De activiteit of het evenement gaat door in Borsbeek.
• Het evenement is voor iedereen toegankelijk (d.i. betaalbare toegangsprijs, geen verplicht lidmaatschap).
• Het gaat om een ethisch verantwoorde activiteit.
Doorlopende activiteiten die telkens op hetzelfde moment doorgaan (bv. elke maandag) zullen slechts één keer per maand worden opgenomen in de activiteitenkalender en dit de eerste keer dat de activiteit plaatsvindt in die maand.

Nieuw: e-Borsbeek!

Ter aanvulling van de klassieke infobladen zal het lokaal bestuur sporadisch een
elektronische nieuwsbrief versturen, die gevoed wordt met actueel nieuws en leuke activiteiten. Wens je deze nieuwsbrief te ontvangen, schrijf je dan in via de website
van de gemeente. Registreren kan heel eenvoudig door je naam en e-mail door te geven. Ik registreer me hier.

Let op: Deze e-nieuwsbrief is niet te verwarren met een registratie op BE-Alert. Indien je je hiervoor registreerde krijg je via het systeem BE-Alert informatie in het geval van noodsituaties.

Verschijningsfrequentie InfoBorsbeek daalt

Voor 2019 zijn nog een aantal wijzigingen op til. Zo zal het informatieblad InfoBorsbeek dat je nu in handen hebt, vanaf januari tweemaandelijks in plaats van maandelijks in je brievenbus vallen. Er verschijnen vijf gewone nummers (januari, maart, mei, september, november) en een speciale zomereditie met Pinksteren. De maanden dat er een infoblad verschijnt, wordt het samen met ‘UiT in Borsbeek’ huis aan huis bedeeld. Via InfoBorsbeek brengt de gemeente haar burgers op de hoogte van het beleid, openbare werken, lopende projecten, de bibwerking, actuele thema’s en interessante achtergrondinformatie.Heb je zelf een leuk idee voor een reportage, dan mag je altijd je voorstel indienen via communicatie@borsbeek.be.

 

Meer info:
communicatie@borsbeek.be

 

 

Datum van het bericht: woensdag 05 december 2018
Nieuwsoverzicht