Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

Sport-it

zondag 10 maart 2019
sportkamp
De krokusvakantie is nog maar net achter de rug maar stiekem denken we reeds vooruit naar de Paasvakantie! Wat is er leuker voor kinderen dan actief te kunnen deelnemen aan een themakamp. Sport-it organiseert samen met lokaal bestuur Borsbeek een aantal leuke kampen!

Via Sport-it heb je ook recht op verminderd tarief en krijg je een fiscaal attest waardoor je dit kan inbrengen bij je belastingsaangifte. Afhankelijk van welke ziekenkas krijg je nog een deeltje terugbetaald.

Meer informatie kan je downloaden in het document onderaan de pagina. Daar staat gedetailleerde informatie over de data dat de kampen plaatsvinden en contactgegeven indien je verdere vragen hebt.

Paasvakantie

Omnisport: van 7 tot 12 jaar

Kom je mee doen met ons sportkamp? Je houdt van sport maar je hebt niet meteen een bepaalde sport in gedachten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Leef je uit tijdens een fantastische week sport en spel. Lopen, springen, klimmen noem maar op.

Meer info en inschrijven via
www.sportit.be

Minikamp: van 4 tot 6 jaar

Speel, beweeg en wees creatief tijdens het minikamp. Vanaf 4 jaar ben je welkom op onze minisportkampen; evenwichtsoefeningen, loopspelletjes, springen op de
trampoline, verkeersparcours met rollend materiaal, estafettes en ga zo maar verder! Verveling? Dat zit er niet in! De motorische en sociale vaardigheden van de
allerkleinsten worden op een speelse manier gestimuleerd. Actieve momenten worden afgewisseld met iets rustigere activiteiten, steeds op niveau van de kleuters.
Jong geleerd is oud gedaan.

Meer info en inschrijven via
www.sportit.be

Datum van het bericht: zondag 10 maart 2019
Nieuwsoverzicht