Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

Tijdelijke stop registratie speelweken

dinsdag 16 juli 2019
foto kinderen
Ook dit jaar zijn er weer een groot aantal kinderen die naar hartelust komen spelen tijdens de speelweken in Borsbeek. Omwille van de grote vraag zijn wij als lokaal bestuur Borsbeek verplicht om de registratie van nieuwe kinderen te stoppen.

Net zoals sommige van onze buurgemeentes zien wij dit jaar een toename in het aantal inschrijvingen van kinderen voor speelweken. 

Als lokaal bestuur Borsbeek willen wij garant staan voor een kwalitatieve werking.  Wij willen dat de kinderen die aanwezig zijn op speelweken op een fijne en veilige manier met voldoende begeleiding kunnen spelen. Omwille van die reden zijn wij dan ook genoodzaakt om te stoppen met registratie van nieuwe kinderen. 

Wij begrijpen dat dit als ouders erg moeilijk is en geven dan ook een overzicht van mogelijke alternatieve opvangmogelijkheden voor je kind.

  • Koraal speelpleinen: ’t Serclaesdreef 34, Wommelgem: inschrijven op voorhand is niet nodig. Woon je bovendien in Borsbeek dan kan je genieten van het voordeeltarief van 8.5 euro (vanaf 4 beurten). Voor een enkele dag betaal 9,5 euro. De bus naar Koraal stopt in Borsbeek en kinderen krijgen bovendien een warme maaltijd geserveerd. Koraal heeft nog verschillende andere werkingen in naburige gemeentes. Let wel op, de bus rijdt niet naar alle bestemmingen. In Borsbeek stopt de bus in de Robianostraat, halte dorp, richting Wommelgem.
  • Sportit kampen: de week van 29 juli tot 2 augustus zijn er nog plaatsen beschikbaar voor verschillende kampen. Maar ook in Lier en Nijlen staan er nog leuke kampen gepland.
  • Zomermuziekkamp: gaat door in De Schuur in Fort 3 van 19 tot 23 augustus (nog enkele plaatsen beschikbaar)
  • Kidskriebels: is niet actief in Borsbeek zelf maar biedt in naburige gemeentes verschillende alternatieve kampen aan.

 

 

Datum van het bericht: dinsdag 16 juli 2019
Nieuwsoverzicht