Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur
2012 © Borsbeek - proclaimer - privacyverklaring

Maak nu nog makkelijker een afspraak!

maandag 01 juni 2020
werken op afspraak
Bij het lokaal bestuur Borsbeek werken we sinds een tijd op afspraak. Vanaf 1 juni maken we het voor onze burgers nog makkelijker om deze afspraak vast te leggen.

Via onze website, op de menubalk bovenaan “Afspraak maken” boek je snel en efficiënt een afspraak op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Afhankelijk van het product en de beschikbare afspraken kan je ten minste 24 uur op voorhand een afspraak reserveren.

Hoe ga je te werk?

  • Je kiest het product waarvoor je hulp nodig hebt bv. Identiteitskaart aanvraag
  • Je kiest de datum en het uur dat voor jou het beste uitkomt
  • Je vult je persoonlijke gegeven in
  • Je geeft ook de extra informatie mee die wordt gevraagd bv. voor wie een identiteitskaart aanvraagt? Kids ID persoon -12jaar of eID: persoon +12 jaar
  • Je bevestigt door op button reserveren te drukken

Heb je nog een vraag in verband met een ander product bv. aangifte wettelijk samenwonen of  wil je bijkomend nog één van de andere producten dan vragen we je nog een afzonderlijke afspraak te reserveren. De tijd die wij graag voor je vrijmaken verschilt voor elk product en we willen graag de mensen die na jou komen ook tijdig verder kunnen helpen.

Ook als je met twee personen komt (bvb als jij en je partner elk een nieuwe reispas willen) boek je twee afspraakmomenten;  uiteraard kan je het tijdstip zo kiezen dat je beide zaken aansluitend kan regelen.

Na je reservering zal je een e-mail ontvangen met daarin de bevestiging van je afspraak, het type product waar je een afspraak voor maakte maar ook de verschillende documenten die je dient mee te nemen zodat wij je snel kunnen verder helpen.

Dus wil je graag een afspraak maken dan kan dit voortaan zelf vanuit je zetel.

Let op voor de dienst burgerzaken zijn er een groot aantal producten waarvoor je niet langer een afspraak voor moet maken op het gemeentehuis. Je kan deze producten via het e-loket aanvragen en afhankelijk van het product komen afhalen aan onthaal of het document  wordt je digitaal toegestuurd.

Datum van het bericht: maandag 01 juni 2020
Nieuwsoverzicht