Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Registreren

Als vertegenwoordiger van een vereniging of een bedrijf kan je je registreren om zelf online je gegevens te beheren.

Stap I: Het registratieformulier invullen.

Eerst en vooral moet je het registratieformulier op de website invullen. Je persoonlijke gegevens zullen enkel worden gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam kun je je later aanmelden op "Mijn Borsbeek”. Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt (let er hier dus op dat je het juiste adres ingeeft!). In dit bericht word je gevraagd om je persoonlijk account te valideren.

Stap II: De validatie of bevestiging van je persoonlijk account

Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangen hebt. Je hoeft dit slechts één keer te doen ter validatie van je account. Op de pagina waarop je terecht komt kan je je abonneren op één van onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Ben je een vereniging of een bedrijf dan kan je de gegevens van je vereniging of bedrijf beheren. Selecteer op deze pagina je vereniging of bedrijf uit de lijst en klik op de knop. Staat je vereniging of bedrijf niet in de lijst, vink dan het keuzevakje aan en vul het overeenkomstige formulier in. Na controle van je gegevens, kun je van start gaan met het beheren van de pagina van je vereniging. Je kunt je keuzes nadien altijd via de website beheren.

Stap III: 'Mijn Borsbeek'

Eenmaal ingelogd verschijnen onderstaande mogelijkheden bij “Mijn Borsbeek”:

  • Afmelden
  • Profiel beheren (wachtwoord wijzigen, beheer nieuwsbrieven, beheer vereniging, beheer bedrijf)   

Problemen

Lukt het je niet om je te registreren of heb je nog extra vragen, dan kun je altijd terecht bij de communicatiedienst, informatie@borsbeek.be.