Naar inhoud
foto:4de Oogstfeest Haegevelde

Organisatie

Naam:
Haegevelde

4de Oogstfeest Haegevelde ~ zondag 20 augustus vanaf 13u

Deze informatie is niet meer actueel!
Reeds de 4de editie... In Borsbeek ligt een klein boerderijtje, waar er ook weer dit jaar een Oogstfeest plaatsvindt. Mensen die dicht bij de natuur staan en interesse hebben in ecologische groentes komen dan samen. Met Bluesjam sessie en gastoptreden van Kammeniboemski! Je kan vers geteelde groenten kopen (specialiteit: tomaten) en er zijn verse sapjes, broodjes/hapjes en soep. De zadenstand ...

Wanneer

  • 20 augustus ’17 (zo)
    van 13.00 u tot 19.00 u

Prijs

gratis

Locatie

Samenboerderij Haegevelde Oude Haegevelde 62150 Borsbeek

Info

Reeds de 4de editie... In Borsbeek ligt een klein boerderijtje, waar er ook weer dit jaar een Oogstfeest plaatsvindt. Mensen die dicht bij de natuur staan en interesse hebben in ecologische groentes komen dan samen.

Met Bluesjam sessie en gastoptreden van Kammeniboemski!

Je kan vers geteelde groenten kopen (specialiteit: tomaten) en er zijn verse sapjes, broodjes/hapjes en soep. De zadenstand van Velt is zoals elk jaar aanwezig en ook dit jaar speciaal een tomatenproeverij onder leiding van Hugo D' Hooghe. (meer info op http://www.velt.be/activiteiten/tomatenproeverij-en-open-deur-bij-csa-boerderij-haegevelde)

En ook mogen we Lieven David verwelkomen, die ons zeker zal begeesteren met zijn deskundige uitleg over tomaten en andere groenten...

Het feest gaat door vanaf 13u op zondag 20 augustus en eindigt wanneer de zon ondergaat. Je kan natuurlijk ook gewoon samen met vrienden komen genieten van een vers sapje, een pint, een glas wijn of ne pastis..

Als je meer info wil (bv. adres, routebeschrijving), kijk dan op www.haegevelde.be.

Hopelijk tot dan,
Haegevelde

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten