Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Vragen of opmerkingen over de startnota kernversterking?

woensdag 04 november 2020
rup
Sinds 13 oktober is de startnota RUP 'kernversterking' beschikbaar voor publieke raadpleging en kunnen alle inwoners ideeën, opmerkingen of bezwaren indienen. Dit kan eenvoudig en digitaal via het e-loket formulier dat u op deze website kan vinden.

Vragen? Opmerkingen?

Gebruik het e-loket formulier Startnota kernversterking

 

Meer info

De gemeente Borsbeek zet in op een betere kwaliteit van de woonomgeving met een herkenbare publieke ruimte. We willen naar de toekomst toe helderheid scheppen over de mogelijkheden en locaties van projecten.

Daarnaast moeten nieuwe ontwikkelingen een duidelijke meerwaarde bieden, zodat ze aansluiting vinden bij het straatbeeld en passen binnen een structuur van leefbare straten, groengebieden en pleintjes.

Om dit te realiseren maken we momenteel een ruimtelijk uitvoeringsplan 'RUP kernversterking' op. De contour wordt begrensd door de volgende straten: Frans Beirenslaan, Herentalsebaan, Schanslaan, Lucien Hendrickxlei, Jozef Reusenslei.

De startnota is beschikbaar en klaar voor de publieke raadpleging. Dit geeft jou als burger de kans om je stem te laten horen. Vanaf dinsdag 13 oktober kunnen alle inwoners ideeën, opmerkingen of bezwaren indienen gedurende een periode van 60 dagen. Tijdens deze periode kan je het RUP ook inkijken bij de dienst omgeving (na afspraak op het gemeentehuis) of hier op de website van de gemeente.

Het lokaal bestuur zal tijdens de publieke raadpleging een digitaal of fysiek infomoment over organiseren. Hierover eerstdaags meer informatie.

Informatie voor kennisname
RUP 'kernversterking' - STARTNOTA
RUP 'kernversterking' - PROCESNOTA

Meer info:
omgeving@borsbeek.be

Datum van het bericht: woensdag 04 november 2020
Nieuwsoverzicht