Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Disclaimer mailverkeer

Dit bericht en bijbehorende bestanden zijn vertrouwelijk en dienen enkel voor persoonlijk gebruik door de persoon (personen) tot wie ze gericht zijn.

 

Als je deze mail per vergissing ontvangen hebt, gelieve dit dan onmiddellijk te melden door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Publicatie, gebruik, doorsturen of kopiëren van deze e-mail is uitdrukkelijk verboden.

 

De tekst en eventuele bijlagen gelden als informatie maar verbinden het lokaal bestuur van Borsbeek niet. De inhoud geldt alleen als hij later wordt bevestigd door een brief met handtekening van bevoegden of met een schriftelijke overeenkomst. Het lokaal bestuur van Borsbeek kan ook niet aansprakelijk gesteld worden op grond van dit bericht of van de bijlage(n).

 

De e-mails en de bijgevoegde bestanden zijn volgens een standaardprocedure gecontroleerd op computervirussen, wat niet garandeert dat ze er volledig vrij van zijn.

 

Wij hechten veel waarde aan een goede verwerking van persoonsgegevens. In ons privacybeleid vind je meer informatie over hoe wij hiermee omgaan.