Naar inhoud

Gemeentehuis

de Robianostraat 64
B-2150 Borsbeek
tel. 03 320 94 00
info@borsbeek.be

Openingsuren gemeentehuis

ma.8.45 tot 12 uur
17.30 tot 20 uur
di.8.45 tot 12 uur
wo.8.45 tot 12 uur
13.30 tot 16 uur
do.8.45 tot 12 uur
vr.8.45 tot 12 uur

Werken & ondernemen

Uw online aanwezigheid versterken?

Via de portaalsite hetinternetookuwzaak.be worden handelaars concreet op weg geholpen met een overzicht van de mogelijkheden voor hun zaak, met concrete tools, praktische tips, inspiratiesessies en opleidingen. En niet te vergeten: inspiratie van collega-handelaars. Via een e-scan voor de handelaar kan men de huidige e-score berekenen en ontdekt men welke stappen men nog kan zetten. 

Wil je graag zelf de stap zetten om zelfstandige te worden dan kan je de brochure downloaden:

Brochure zelfstandige worden

Gids opvolging of overname van uw zaak

Als gevolg van de COVID-19 pandemie is de geestelijke gezondheid van de gehele bevolking ernstig aangetast. Onder de mensen die een groot risico lopen op psychische problemen vormen zelfstandigen een bijzonder kwetsbare groep.

Om de zelfstandigen te helpen, heeft VZW un-pass, met de steun van minister Frank Vandenbroucke en minister David Clarinval, een preventief en proactief ondersteuningssysteem ontwikkeld. Concreet bieden zij tot 8 gratis psychologische sessies aan elke zelfstandige in nood aan, bij een psycholoog in zijn/haar regio. De zelfstandigen kunnen zich gratis telefoonnummer (0800 / 300 25) aanmelden voor deze hulp. Indien je graag meer informatie wenst, kun je deze website raadplegen: http://www.info-suicide.be/zelfstandigen-in-nood/

Overzicht